Om

Personlig bakgrund

Som elitsatsande junior i volleyboll lärde jag mig tidigt att arbeta för att nå uppsatta mål och att våga ta de där extra stegen som behövdes för att komma dit jag ville. Det tog jag sedan med mig till mina akademiska studier, när jag började doktorera med inriktning korruption, i mitt tidigare arbete i det svenska näringslivet och hos polismyndigheten där jag arbetade med organiserad brottslighet som påverkare mot kommunanställda, företagare och invånare.


Under åren som elitsatsande junior hade jag behövt haft bättre självkänsla. Jag hade en enorm inre kritiker inom mig och en stor presterare som sa till mig att hela tiden prestera och göra allt perfekt. Även som doktorand dök presteraren och kritikern upp, men tack vare mitt egna mentala arbete med mig själv valde jag den väg jag ville, och inte den som den inre kritikern ville. Idag använder jag den inre kritikern och presteraren på ett balanserat sätt och där de behövs. Jag tränar mina mentala muskler dagligen för att stärka mitt självledarskap.


På samma sätt som att träna de fysiska musklerna behöver vi träna de mentala. På så sätt känns livet enklare och vi kan åstadkomma det vi vill.

Yrkesbakgrund och erfarenhet

Den mentalabetydelsen hos människors välmående har jag alltid varit intresserad av. Jaghar också länge varit fascinerad över hur mycket vi kan göra om vi arbetar medoss själva rent mentalt. Det var anledningen till att jag bestämde mig för attutbilda mig till certifierad mental tränare och samtalscoach (ICF/ICO). Jagföljer EMCC:s internationella regler för coacher. Jag är också utbildadorganisationskonsult och är utbildad i utvecklande ledarskap (UL), som harvarit den ledande grundläggande utbildningen inom försvarsmakten under många åroch som idag även används inom näringslivet och andra myndigheter. 

 

Magister istatsvetenskap samt doktorerande inom korruption. Den här forskningentillsammans med den forskning som finns inom neurovetenskap om hur hjärnanreagerar på hot är väldigt effektfull. 

 

I dag hjälperjag privatpersoner, företag, idrottsklubbar, kommuner och organisationer. Desom kommer till mig vill inspireras, skapa utveckling och välmående som blirbestående. Tillsammans ser vi till att få det nya levnadssättet att bli enlivsstil.

 

Organisationeroch företag som jag arbetar med vill få sina grupper att utvecklas och nå denhögsta potential de kan med välmående medarbetare. Med min expertiskunskap iotillåten påverkan (trakasserier, hot, våld och korruption) stödjer jag cheferoch ledningsgrupper att både öka kunskapen inom ämnesområdet och att leda sigsjälva för att hantera och motverka otillåten påverkan. <spanstyle='font-size:13.0pt'>

 

 

Metoder och forskning

Metoderna ochmodellerna jag arbetar utifrån bygger på forskning från både den mentalaträningen, neurovetenskap, KBT, ACT, Psykosyntes och UL. 

Ett urval samarbeten & uppdrag

  • Food Pharmacy
  • Göteborgs Stad - samtliga bolag och förvaltningar
  • Sveriges kommuner och landsting
  • Brottsförebyggande rådet
  • Tidigare allsvenska Kopparberg Göteborg
  • Polismyndigheten Region Väst
Poddar / media / webinar

I Foodpharmacypodden berättar jag om min egen resa att som ung leva med ätstörningar. Jag berättar om hur jag gått från att vara döende till att idag må jättebra med hjälpa av mentala verktyg.  

Chefsorganisationen Ledarnas webinar om hotad på jobbet - sep 2022

Så ska Göteborgs Stad motverka tystnadskultur. 

Boka ett möte