Workshops/föreläsningar/webinarium

Webinarium, workshops & kurser

Catharina har föreläst och utbildat för flera tusen personer. Hon är noga med att se varje uppdrag som unikt där varje grupp är unik i sina behov och önskemål. Catharina föreläser för att beröra med kunskap och att förenkla svåra frågor och forskning. Hon föreläser om ledarskap och betydelsen av det egna självledaskapet och att träna den mentala musklerna för att skapat både trygghet och effektivitet. 

Här kan du se exempel på områden. 


Självledarskap Arbetsglädje Förändring Livspusslet Motivation Drivkrafter Rädslor Tankens kraft Mental träning i vardagen Målbilder  Hur hjärnan reagerar på hot

MENTAL TRÄNING/COACHNING - DROP IN


Vill du lära dig självledarskap är detta ett perfekt tillfälle att träna på. Du kan se det som att du går på ett träningspass, precis som ett fysiskt. 


Du lär dig tekniker för att hantera stress, stärka dig själv, öka din medvetenhet, sätta målbilder som är realistiska och mycket mer. 


Du logga in via länk som finns här när drop in är. Du betalar enkelt via swish vid varje tillfälle. Välj en summa mellan 50-100:- som passar dig.


Nästa tillfälle är 16 maj kl. 20. 

SKAPA MOTIVATION


Då och då brister motivationen eller så kan motivationen spreta och skapa otydlighet på arbetsplatsen eller i teamet. I den här workshopen skapas motivation och arbetsglädje. Kunskapen kring yttre och inre motivationsfaktorer kommer på plats.  

WOW - JAG GÖR DET! JAG KAN!


Ett webinarium som får dig att komma igång med det du vill göra. Passar dig som vill lära dig strukturera din målplan och få verktyg för att ta dig förbi dina hinder.


Finns även som workshop för er som team och arbetsplats.  

FOOD PHARMACY HÄLSOPROGRAM


Flera program som hjälper dig att ta steget till en bättre hälsa. Jag finns med som din mentala coach under din resa.  


Hur vår hjärna reagerar på hot

En kunskapshöjande och inspirerande föreläsning om hur vi kan stärka oss när vi har kunskap om hur vår hjärna reagerar på hot. Catharina är en av Sveriges främsta att föreläsa och leda workshops för att identifiera risker kopplat till hot. Den här föreläsningen handlar om hur vi kan hjälpa vår hjärna när den vill minimera risken för hot.    

unsplash